Workshop Beeldhouwen bij Creapoelka in Demen.

Workshop beeldhouwen 4 Woensdagmiddagen van 13.30 – 16.00  Bij Creapoelka in Demen
Afgelopen woensdag 5 april 2017 werd weer een serie van 4 workshops in het atelier Creapoelka onder deskundige begeleiding van Marianne Willemsen afgesloten.

In totaal 9 deelnemers ontdekten wat hun steen, die veelal alleen op gevoel was uitgezocht, voor hen verborgen had gehouden. Allen waren op een of andere manier geraakt door kanker.
Voor sommigen was het de eerste kennismaking met beeldhouwen in steen, anderen hadden al eerdere ervaring of kwamen iets afmaken waar ze eerder aan waren begonnen.
Er werd 4 middagen gehakt, gezaagd, geraspt, geschuurd en uiteindelijk gepolijst en in de was gezet. Zo konden we aan het eind van de laatste middag  elkaar laten zien wat er was ontstaan en uitgewerkt.
Het was zoals steeds weer verrassend hoe prachtig maar ook heel persoonlijk de uiteindelijke beelden waren die in de loop van de middagen waren ontstaan. Verwondering en trots zijn woorden die deze ontdekkingsreis mooi beschrijven.

Wil je ook eens proberen of beeldhouwen iets voor jou is en behoor je tot onze doelgroep (geconfronteerd geweest met kanker; zelf of in je naaste omgeving)? Kijk dan op  www.stichtingchaja.nl  voor waar en wanneer er weer workshops worden aangeboden en hoe je je kunt aanmelden.

De foto’s geven een sfeerimpressie.