Mont Ventoux evenement op 3 en 4 september 2015

Stichting Chaja gaat samen met Kanker in Beeld meedoen aan dit evenement. Wil jij de uitdaging aangaan om wandelend, hardlopend of fietsend de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk te bedwingen? Je doet het voor jezelf èn voor het goede doel, om projecten t.b.v. creatieve verwerking na kanker en voor wetenschappelijk onderzoek, te steunen.

In afgelopen september 2014 zijn Laura en Marleen van den Berg als ondersteuners van het team Kanker in Beeld, mee geweest naar de Mont Ventoux. Wat een prachtige ervaring was dat en wat een TOPPERS zijn die wandelaars, (hard)lopers en fietsers. Wat een levenskracht straalden ze uit, die was zelfs voelbaar!

Na deze ervaring was het idee er meteen: ” in 2015 komen we hier terug!”

Niet alleen is de sponsoractie het goede doel, maar waar het echt om gaat is om deelnemers, die in hun eigen leven of in hun directe nabijheid met kanker zijn geconfronteerd, een doel te geven. Hun conditie te verbeteren, de verbondenheid met elkaar te voelen/ervaren en de kick die het geeft als het doel behaald is, waar je nog lang met energie aan terug kunt denken!

Om je goed voor te bereiden wordt er een traject uitgezet. Hiermee kun je deels zelf aan de slag, maar er worden ook gezellige trainingen georganiseerd, waaraan je kunt deelnemen. Met de organisatie hiervan zijn we nu volop bezig en zodra er meer duidelijkheid over is, wordt dat bekend gemaakt.

Voor nu belangrijk om te weten:
Datum: start op donderdag 3 september (wandelen en hardlopen) en vrijdag 4 september(fietsen)
Trainen: deels zelf, maar ook door gezellige gezamenlijke trainingen.
Sponsorbedrag: minimale inbreng €400,-
Kosten deelname: €135,- incl. kleding.
Optioneel verblijf: €250,- verblijf all-in van dinsdag t/m vrijdag.
Optioneel vervoer: €75,- bus, retour Nederland/Frankrijk.
Aanmelden: via stichting Chaja; stichtingchaja@live.nl
Het Goede Doel: een deel gaat naar stichting Chaja/Kanker in Beeld en een deel gaat naar het KWF.
Organisatie: deze valt onder de Stichting Mont Ventoux Groot Verzet tegen Kanker.