Voorjaarswandeling voor Stichting Chaja georganiseerd door de fam.School

Date(s) - 08/04/2018

Het Atelier

8 april Voorjaarswandeling.

Familie School gaat voor goede doelen weer een sportieve uitdaging aan!!!

Dit keer gaan wij al fietsend en wandelend de Stelvio bedwingen. Een reus van een berg, beroemd en berucht bij fietsliefhebbers. Wij gaan voor 2 goede doelen:

Stichting Chaja: Een stichting, die mensen die met kanker te maken hebben(gehad) en hun naasten, de mogelijkheid biedt kennis te maken met creatieve en beeldende expressie bij de emotionele verwerking van hun ziekte door oa. schilderen, zang, dichten, schrijven,  koken, theater, beeldhouwen, fotografie en Chaja’s koffieochtend.

MS: Een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Een ongeneeslijke ziekte waarvan de oorzaak nog onbekend is, welke steeds meer beperkingen in het dagelijkse doen en laten veroorzaakt. Uiteindelijk met volledige invaliditeit als gevolg.

Wij dagen nu ook U uit!!
Op 8 april organiseren wij voor u, in samenwerking met Hulie speelboerderij,
2 wandeltochten
door Natuurgebied “de Bedafse Bergen”:
1 van ong. 4 km. Vooral voor ouders, grootouders met kinderen. Met activiteiten voor de kinderen onderweg.
1 van ong. 8 km. Voor alle andere liefhebbers.
Aangelijnde honden mogen natuurlijk ook mee wandelen.

Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Hullie  Speelboerderij, Canadasweg 3A in Uden, waar u ook kunt parkeren.
Voor versnaperingen onderweg en op het eindpunt wordt gezorgd.

SCHRIJF IN: voor € 5,- pp. Kinderen tot 12 jaar lopen, onder begeleiding, lekker gratis mee.
Uw bijdrage komt voor 100% ten goede aan bovengenoemde doelen.

Inschrijven kan tot 1 april via een mailtje naar:
quirinus54@gmail.com en telefoonnr.  06-533350351 (s ‘avonds)

Wij zien u graag op 8 april.
Familie School.