Landelijke Korendag in Jaarbeurs te Utrecht

Date(s) - 20/05/2017

Koninklijk Concertgebouw

Landelijke Korendag in Jaarbeurs te Utrecht.
Op zaterdag 20 mei 2017 vindt de jaarlijkse Landelijke Korendag plaats van Stichting Kanker in Beeld. Alle Zingen voor je Leven koorleden, meer dan 300, zijn op die dag van harte welkom vanaf 09.30 uur in de Juliana Complex van de Jaarbeurs in Utrecht. Het belooft weer een bijzondere muzikale dag te worden met optredens van alle koren, samen zingen en ervaringen uitwisselen onder het genot van een heerlijke lunch. Dit jaar is het programma rondom het thema The Circle of Life. Het wordt dit jaar een vrolijke en energievolle dag!

Samen vieren we het leven tijdens de Landelijke Korendag. Iedereen is welkom, wel is aanmelden verplicht. De kosten voor deelname bedragen 15 euro per persoon voor de gehele dag. Dat is inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee en diverse versnaperingen. Het programma begint om 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.  Als u erbij wilt zijn, graag via uw koor-coördinator inschrijven.

Zie ook film:  2013        2014     2016