Chaja Theaterontspanningstraining “Spelen voor je Leven”

 

Chaja Theater Ontspanningstraining “Spelen voor je Leven” is voor iedereen die met kanker is geconfronteerd! Dankzij sponsoring heeft Stichting Chaja de contributie kunnen verlagen!
Zonder of met spel ervaring, iedereen die geconfronteerd is met kanker bij zichzelf of hun naasten is welkom op 20 januari om 9.30 u in de theaterzaal van de Groene Engel in Oss. Doel is dat iedere deelnemer zich, na een plezierige bijeenkomst, ontspannen en een beetje ‘opgetild’ en flink geïnspireerd voelt het leven te leven.

Deelnemer Diny vertelt; “Ik kijk er enorm naar uit om weer te beginnen. Samen actief zijn onder begeleiding van een professionele regisseuse, die ons steeds met een enorme inzet en boordevol leuke ideeën weer enthousiast weet te maken. Door vooral improvisatie, maar ook allerlei andere spelvormen, kun je je gevoelens uiten, je ontspannen, samen lachen, je inspannen en ontspannen. Fijne uren waarin je niet bezig hoeft te zijn met je ziekte of zorgen, maar gewoon HEEL VEEL PLEZIER maken met elkaar.
Mijn ervaring is, dat ik daarna met een voldaan gevoel en meer energie naar huis ga.”

Start:               20 januari 2017
Elke 2 weken op vrijdag ochtend van 9.30u tot 11.30u met uitloop tot 12.00 uur in de theaterzaal van de Groene Engel.

Contributie:  € 45,- per halfjaar, inclusief koffie/thee in het theatercafé van de Groene Engel
Regisseur:     Mevr. Wim Wijnakker
Waar:              De Groene Engel Kruisstraat 15 5341 HA Oss

Aanmelden:     via e-mail stichtingchaja@live.nl of tel: 06-39507185
Je bent van harte welkom om vrijblijvend zelf Theater Ontspanningstraining te komen ervaren. Wel fijn als je dit van te voren even meldt via tel nr. 06-39507185.