Chaja-dag 4 oktober 2017

Op 4 oktober 2017 jl. organiseerde Stichting Chaja haar vijfde Chaja-dag op het prachtige sfeervolle Kasteel van Oijen. Een dag waarop 11 deelnemers vrijblijvend kennis hebben gemaakt met diverse creatieve en (ver)beeldende expressie vormen.
Het was een dag waarop de deelnemers in workshops konden proeven aan creatieve en (ver)beeldende expressie en letterlijk werd er ook geproefd van de heerlijke lunch en High Tea. De lunch en High Tea waren weer voortreffelijk verzorgd door onze vrijwilligers Diny en Lia.
Er werden 2 workshops: beelden/schilderen en zingen aangeboden, waaraan met veel enthousiasme door de deelnemers werd deel genomen. We kijken terug op een geslaagde, fantastische dag!
Reactie van een deelnemer:
Graag bedank ik nogmaals alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze “verwendag” tot een “feest” te maken voor de groep uitgenodigde gasten, waaronder ikzelf!
De ongedwongen sfeer, de gastvrijheid, het eten/drinken, de workshops, het was heel erg fijn. DANK JULLIE WEL. Het heeft mij goed gedaan!

De Chaja-dag is bedoeld voor mensen die zelf geconfronteerd zijn met kanker of hun naasten. Via huisartsen, maatschappelijk werk, specialisten en andere behandelaars, worden deelnemers uitgenodigd om zich aan te melden.
Dankzij sponsoring kon Stichting Chaja deze Chaja-dag zonder kosten aanbieden.

Elle en Wilbert van Kasteel van Oijen wederom hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!