Chaja-dag 3 oktober 2018

Op 3 oktober 2018 jl. organiseerde Stichting Chaja alweer haar zevende Chaja-dag op het prachtige sfeervolle Kasteel van Oijen. Een dag waarop 10 deelnemers vrijblijvend kennis hebben gemaakt met diverse creatieve en (ver)beeldende expressie vormen.
Het was een dag waarop de deelnemers in workshops konden proeven aan creatieve en (ver)beeldende expressie en letterlijk werd er ook geproefd van de heerlijke lunch en High Tea. De lunch en High Tea waren weer voortreffelijk verzorgd door onze vrijwilligers Diny en Ria.
Er werden 2 workshops: beelden/schilderen en zingen aangeboden, waaraan met veel enthousiasme door de deelnemers werd deel genomen. Zo af en toe hadden we ook een heerlijk zonnetje, zodat we een gedeelte van de workshop zingen buiten hebben gedaan. We kijken terug op een geslaagde, fantastische dag!

De Chaja-dag is bedoeld voor mensen die zelf geconfronteerd zijn met kanker of hun naasten. Via huisartsen, maatschappelijk werk, specialisten en andere behandelaars, worden deelnemers uitgenodigd om zich aan te melden.
Dankzij sponsoring kon Stichting Chaja deze Chaja-dag zonder kosten aanbieden.

Elle en Wilbert van Kasteel van Oijen wederom hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!