Chaja-dag 19 april 2017

Op 19 april 2017 jl. organiseerde Stichting Chaja haar vierde Chaja-dag op het prachtige sfeervolle Kasteel van Oijen. Een dag waarop 12 deelnemers vrijblijvend kennis maakten met diverse creatieve en (ver)beeldende expressie vormen.
Het was een dag waarop de deelnemers in workshops konden proeven aan creatieve en (ver)beeldende expressie en letterlijk werd er ook geproefd van de heerlijke lunch en High tea. De lunch en High tea waren voortreffelijk verzorgd door onze vrijwilligers Diny en Ria.
Er werden 2 workshops: beelden/schilderen en zingen, aangeboden. Zo af en toe hadden we ook een heerlijk zonnetje, zodat we een gedeelte van de workshop buiten hebben gedaan. We kijken terug op een fantastische dag!
Reactie van een deelnemer:
Wil jullie allen heel hartelijk danken voor de schitterende dag gisteren. Ongelooflijk hoe jullie ons hebben verwend en alles met zoveel liefde de lunch en de high tea hebben verzorgd …alles was perfect de workshop met schilderen en het zingen was geweldig. Complimenten voor de organisatie”.

De Chaja-dag is bedoeld voor mensen die zelf geconfronteerd zijn met kanker of hun naasten. Via huisartsen, maatschappelijk werk, specialisten en andere behandelaars, worden deelnemers uitgenodigd om zich aan te melden. De volgende Chaja-dag staat alweer gepland voor woensdag 4 okt. 2017.
Dankzij sponsoring kon Stichting Chaja deze Chaja-dag zonder kosten aanbieden.

Elle en Wilbert van Kasteel van Oijen wederom hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!