Chaja-Dag

Chaja-dag

TOT NADERE BERICHTGEVING IS ER GEEN CHAJA-DAG!!

Een Chaja-dag voor mensen die in hun leven met kanker zijn geconfronteerd.

Juist voor hen die nog met een behandeling bezig zijn of net hebben afgerond of waarbij geen behandeling meer mogelijk is. De Chaja-dag wordt georganiseerd op het prachtige sfeervolle Kasteel van Oijen.

De Chaja-dag is een dag waarop deelnemers geheel vrijblijvend kennis kunnen maken met workshops waarin diverse creatieve en (ver)beeldende expressie vormen worden aangeboden in een kleine groep van maximaal 12 personen. Creatieve verwerking spreekt namenlijk het onderbewuste aan waardoor de deelnemer contact kan maken met datgene wat er diep van binnen leeft in hem/haar. Op deze manier kan men ontdekken dat leven meer is dan overleven. Het is ook een dag waarop de deelnemers verwend worden met o.a. een heerlijke lunch en High Tea.
Indien nodig is het mogelijk om te rusten in een van de logeerkamers van het kasteel.

Via o.a. huisartsen, maatschappelijk werkers, specialisten en fysiotherapeuten worden deelnemers uitgenodigd om zich aan te melden. Je kunt je ook rechtstreeks zelf aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.
Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan deze dag verbonden.
Informatie of aanmelden kan ook via mailto:stichtingchaja@live.nl of bij Agnes van den Ende, coördinator van de Chaja-dag  tel. 0412-638239 of Stichting Chaja 06- 39507185.
Het is de bedoeling om 2 keer per jaar (april en oktober) een Chaja-dag op het Kasteel van Oijen te organiseren.