Theatertraining bij Stichting Chaja.

Kennismaken met Chaja Theatertraining  Spelen voor je Leven voor iedereen die met kanker is geconfronteerd!

Zonder of met spel ervaring, iedereen die geconfronteerd is met kanker bij zichzelf of hun naasten is welkom op 2 september om 9.30 u in de theaterzaal van de Groene Engel in Oss.
Doel is zelf ervaren hoe je uit niets, iets kunt creëren door je verbeelding aan te spreken en dat iedere deelnemer zich, na een plezierige bijeenkomst, ontspannen en een beetje ‘opgetild’ en flink geïnspireerd voelt het leven te leven.
Deelnemer Diny vertelt; “Ik kijk er enorm naar uit om weer te beginnen. Samen toneelspelen onder begeleiding van een professionele regisseuse, die ons steeds met een enorme inzet en boordevol leuke ideeën weer enthousiast weet te maken.Door vooral improvisatie, maar ook allerlei andere spelvormen, kun je je gevoelens uiten, je ontspannen, samen lachen, je inspannen en ontspannen.
Fijne uren waarin je niet bezig hoeft te zijn met je ziekte of zorgen, maar gewoon HEEL VEEL PLEZIER maken met elkaar. Mijn ervaring is, dat ik daarna met een voldaan gevoel en meer energie naar huis ga.”

Om de 2 weken is er Spelen voor je Leven op vrijdag ochtend van 9.30u  tot 11.30u met uitloop tot 12.00 uur.
Start: 2 september 2016.
Kosten: € 55,- per halfjaar, inclusief koffie/thee
Theatercoach: Mevr. Wim Wijnakker.
Waar:  De Groene Engel Kruisstraat 15 5341 HA Oss.
Aanmelden: via e-mail stichtingchaja@live.nl of tel: 06-39507185

Je bent van harte welkom om vrijblijvend op 2 september zelf  theatertraining te komen ervaren. Wel fijn als je dit van te voren even meldt via tel nr. 06-39507185.