22 april optreden Chaja Koor in CC de Pas

PalliaCtief café in theatercafé Cultureel Centrum de Pas in Heesch

Chaja koor Zingen Voor je Leven is door Running Team Bernheze gevraagd voor een optreden op 22 april as. tijdens een bijeenkomst over het belang van palliatieve zorg.

Wij, het Running Team Bernheze doet dit jaar wederom mee aan de Roparun. Een estafetteloop van Parijs (of Hamburg) naar Rotterdam met als doel aandacht genereren voor het belang van palliatieve zorg en geld ophalen om projecten op dit gebied te sponsoren. Als deelnemend team willen we echter niet alleen geld ophalen voor dit prachtige doel, maar vooral ook de boodschap van Roparun onder de aandacht brengen: ‘Leven toevoegen aan de dagen, als er geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’.

Daarom organiseren wij op 22 april as. van 15.00 – 18.00 uur een bijeenkomst waarin we aandacht vragen voor het belang van palliatieve zorg. Tijdens deze bijeenkomst, gaan een huisarts en een medisch specialist met het publiek in gesprek over palliatieve zorg, maar ook de rol van kunst en zang komt aan bod. We willen laten zien èn horen dat deze vormen van expressie hoop en energie geven. Een ambitie die helemaal aan sluit bij de doelstelling van Stichting Chaja. Daarom hebben we gevraagd of het Chaja koor een bijdrage wil leveren aan de invulling van deze middag. We zijn dankbaar dat jullie hierin met ons samen willen werken.

Tijdens de Roparun rennen wij voor het leven, omdat palliatieve zorg het leven omarmt.
We hopen dat veel mensen deze middag met ons willen beleven. 

Running Team Bernheze (deelnemend team 181, Roparun 2018)

2018-22-april-running-team-bernheze